hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

29 September, 2017

SEGMEN : NAK OM REVIEW BLOG ?


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
13 Oktober 2017

Cadangan :
Saya rasa OM kena buat sesuatu ngan header tu ... Bila saya online guna smartphone jadi cam nie ...
Saya pun tak pasti kenapa jadi cam tu ... Samada jadi just kat tipon cap ayam saya or kat semua jenis tipon ... Yang lain-lain ok ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

6 comments:

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (79) Blogwalking (6) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (869) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (390) SGShop (1)