hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

23 October, 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
8 November 2017

Pandangan :
Saya suka masuk blog nih ... Dengan entri yang bermacam-macam, entri-entri penting disusun secara sistematik di sidebar blog ... Senang nak cari maklumat macam nih ... Saya suka warna hijau dan header serta wallpaper yang klasik ...

Ucapan :
Selamat Hari Lahir Intan ... Semoga sentiasa sihat dan ceria ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah rahmat Ilahi ...

Tag :
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

4 comments:

  1. Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

    terima kasih sudi wish my birthday.. dan komen tentang blog ni..

    senarai nama update.
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

    thanks again :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah awak menang GA ni, jom tuntut hadiah.. dah lama sy tunggu awak bg details.. :)

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (26) Aku (16) Bloglist (51) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (794) Hadiah (2) Iklan (20) Info (14) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (362) SGShop (1)