hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

07 November, 2017

Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017

Giveaway, Giveaway Qiya Saad, GA,
Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 November 2017

HADIAH

Pemenang Pertama
RM50

Pemenang ke-2
RM30

Pemenang ke-3
RM20

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

5 comments:

  1. Thanks sebab sudi join GA Qiya yg tak seberapa ni.

    Sila semak Senarai Peserta Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017 ni ye...

    http://www.qiyasaad.com/2017/11/senarai-peserta-giveaway-cash-rm100-by.html?m=1

    ReplyDelete
  2. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-cash-rm100-by-qiya-saad-for.html

    ReplyDelete
  3. Hai!

    Terima kasih kerana sabar menunggu keputusan pemenang.

    Sila semak Senarai Pemenang Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017.

    http://kializer.com/30Vq

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (75) Blogwalking (5) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (859) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (387) SGShop (1)