hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

12 November, 2017

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
16 November 2017

Hadiah :
Ole-ole fridge magnet dan keychain
Skodeng  kat SINI
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

8 comments:

  1. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..mama dtg blogwalking dr segmen yg sama...
    https://maszull.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join Giveaway ini...

    Senarai peserta >> http://www.mialiana.com/2017/11/senarai-peserta-giveaway-ole-ole-brunei.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

    ReplyDelete
  5. tahniah....

    http://www.mialiana.com/2017/11/pemenang-giveaway-ole-ole-brunei-by.html

    p/s : maaf.. baru sempat blogwalking...

    ReplyDelete
  6. ayu datang dari giveaway yang sama..
    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye.. ayu ada buat segmen... jom ke link dibawah ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2017/12/segmen-kembali-ke-sekolah-bersama-cikgu.html

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (75) Blogwalking (5) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (859) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (387) SGShop (1)