hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

13 November, 2017

SPM Fever Giveaway


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 November 2017

Pengalaman Semasa SPM
Huwaaa... Mana nak ingat dah berzaman ditinggalkan... Tapi nak join jugak... Rasenyer takde lah peristiwa2 yang tak best masa ambik SPM... Rasa berdebar-debar tu memang adalah... Cuma memang berdoa semoga tak blur masa exam tu... Lepas habis jer satu-satu paper tu terasa ringan jer kepala... Macam dah hilang satu beban yang teramat berat... Tu jer lah yang mampu diceritakan... Yang lain2 tu dah hilang dari ingatan dah... 

Hadiah :
Hadiah Pertama: Full Edit Blog X 1 pemenang
Hadiah Kedua: RM30 X 1 pemenang
Hadiah Ketiga: Instant Shawl X 2 pemenang
Hadiah Keempat: Preloved Novel X 3 pemenang
Hadiah Kelima: Buku Agama X 1 pemenang
Hadiah Keenam: Buku Cerita dan Year Planner X 1 pemenang
Hadiah Ketujuh: RM20 X 3 pemenang
Hadiah Kelapan: RM10 X 5 pemenang
Hadiah Kesembilan: Topup RM10 X 8 pemenang


Kesemuanya 25 orang pemenang dicari!


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

7 comments:

  1. singgah dari GA yang sama :)

    https://raizahalisah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join GA ini. Semoga tuan/puan bakal memenangi hadiah nanti. Pastikan tuan/puan sudah mematuhi segala syarat GA yg dinyatakan terutama sekali bab follow n like. Boleh buat slow2. In Shaa Allah, lama2 abis la tu. Keputusan bakal diumumkan pada 6 Dis 2017. Sementara itu boleh la BW kerana senarai peserta sudah keluar. Selamat maju jaya kawan2!

    http://www.zukidin.com/2017/11/senarai-peserta-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (68) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (838) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (378) SGShop (1)