hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

07 November, 2017

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN

Giveaway pertama dari blog irdagarmin.
Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Saya baru jer follow blog nie, tak dapat nak ulas panjang lebar ... So far ok, loading cepat ... Putih suci, senang nak baca ... Teruskan menulis ...

Tarikh Tamat :
4 Disember 2017

Hadiah



Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

6 comments:

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (68) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (838) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (378) SGShop (1)