hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

13 November, 2017

segmen: bloglist istimewa cikgu ayuinsyirah


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
16 November 2017

Hadiah :
Ole-ole fridge magnet dan keychain
Skodeng  kat SINI

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

6 comments:

  1. dsys ~

    https://belogsjm.blogspot.com/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan dari segmen yg sama dan follow sini :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  3. Hana singgah dari segmen yg sama :) Good Luck!

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama :D

    https://misspurple17.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (71) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (850) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (382) SGShop (1)