hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

01 November, 2017

Kaki Komen Oktober 2017 #JomBercontest


Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan ke sebelas tahun 2017 ... Nampak nyer dah masuk fasa terakhir untuk tahun nie ... Dah nak habis dah 2017 nie... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri...
Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Oktober 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu... Ada juga yang baru, selamat berkenalan... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...


Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...


Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 


12 comments:

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) #tollyjoyxazlindagiveaway (1) 8share (27) Aku (16) Bloglist (75) Blogwalking (5) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (859) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (387) SGShop (1)