hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

20 November, 2017

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS




Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 Disember 2017

PENGALAMAN DENGAN PRINTCIOUS
Saya tak pernah lagi membeli-belah di PRINTCIOUS.COM. Berminat jugak nak mencuba tapi masih belum ada rezeki. Jealous tau tengok kengkawan dapat hadiah yang unik. Setahu akak kedai nie memberi pengalaman yang menarik sebab boleh order hadiah untuk yang tersayang secara online. Hadiah tu kita boleh pilih sendiri macam-macam jenis ada dan design sendiri ikut citarasa sendiri. 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

13 comments:

  1. goodluck sis! Saya tag sis hani dalam GA ni. Jemput join ye :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah lagi :)

    Anda dijemput join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  3. goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

    ReplyDelete
  4. hi ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  5. Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck.

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete

Jom Jalan-Jalan

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (68) Blogwalking (4) Contest (173) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (838) Hadiah (2) Iklan (22) Info (17) KakiKomen (36) Kuiz (2) Lazada (1) Luahan (8) Luqman (3) Menang (20) Segmen (378) SGShop (1)